T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Balıkesir Edremit Halk Eğitimi Merkezi

Mustafa DURAN - Müdür

1983 yılında Balıkesir´in  İvrindi ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu İvrindi ilçesinde lise öğrenimini de Balıkesir Muharrem Hasbi Lisesi´nde tamamladıktan sonra 2004 yılında  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü, 2013 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Alanında Yüksek Lisansı, 2015 yılında da Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi.

2004 yılında Yozgat Sorgun Şehit Şuayip Çalışkan İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.

2010 yılında Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı sonucuna dayalı olarak Yozgat Sorgun Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 yılında isteğe bağlı Sınıf Öğretmeni olarak atandığı İstanbul Esenler Mehmet Akif Ersoy İlkokuluna 2016 yılında Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı sonucunda Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2019 Alan  değişikliği ile Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandıktan sonra yaz dönemi iller arası yer değişikliği ile Dursunbey Anadolu İmam Hatip Lisesinde göreve başladı.

2019 Eğitim Kurumları Yöneticiliği Sınavı sonucunda Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atanarak 01 Ekim 2019 tarihinde kurumumuzdaki  görevine başladı.

Mustafa DURAN evli ve 1 çocuk babasıdır.